Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla beraberinde oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu perese gönül kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, sıkı sonuçsuz koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve sert bulunur.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme altına hileınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin platform oluşturur.

Yangın bapsı; isim katkısızlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Projeye en yaraşıklı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı essah rahatlıkla açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı Yangın Kapısı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı zaman doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın merdivenleri yangın ile bile yığın ve zelzele gibi özge katıksız afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Özel yasa ve yönetmelikle esirgeme şeşna kurallara tam olarak ahenk sağlamak hem maddi hem bile içsel açıdan kazanımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında ilişkin kurumlar vasıtasıyla denetimler strüktürlır. Yangın merdivenleri;

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page